Gessopalena

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gessopalena-Stemma.png

Gessopalena iku comune lan kutha ing Propinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 31 km2 lan cacahing padunung 1.702 jiwa kanthi kapadhetan 55,9 jiwa/km2. Pérangan saka kutha iki: Castellana, Coccioli, Colle Mazzetta, Macchie, Piano Mazzetta, Pincianesi, San Biagio Silvilini, Valloni Cucco,Santa Croce, Pastini, Riguardata, Isolina, Morgia del Pesco, lan Mandrini. Déné komunitas kang wewatesan ya iku: Casoli,Civitella Messer Raimondo, Lama dei Peligni, Roccascalegna, Torricella Peligna.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Galeri[besut | besut sumber]

Vista dei monti da Gessopalena


Cithakan:Propinsi Chieti

Koordinat: 42°03′N, 14°16′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gessopalena&oldid=1029700"