Colledimezzo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Colledimezzo-Stemma.png

Colledimezzo iku sawijining commune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 11 km2 lan cacahing padunung 562 jiwa (data taun 2006), kanthi kapadhetan 53 jiwa/km2. Kutha iki wewatesan karo komunitas: Atessa, Montazzoli, Monteferrante, Pietraferrazzana, lan Villa Santa Maria.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordinat: 41°59′N, 14°23′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Colledimezzo&oldid=957232"