San Buono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
San Buono-Stemma.png
ABR-Mappa.png

San Buono iku commune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 25 km2 lan cacahing sing ndunungi 1.165 jiwa (data taun 2004) kanthi kapadhetan 47 jiwa/km2. Pérangan saka kutha iki: Convento frati minori, Pantano, Sodero. Déné komunitas utawa kutha kang wewatesan ya iku: Carpineto Sinello, Fresagrandinaria, Furci, Gissi, Liscia, lan Palmoli.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi


Koordinat: 41°59′N 14°34′E / 41.983°N 14.567°E / 41.983; 14.567