San Buono

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
San Buono-Stemma.png
ABR-Mappa.png

San Buono iku commune lan kutha ing Propinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 25 km2 lan cacahing padunung 1.165 jiwa (data taun 2004) kanthi kapadhetan 47 jiwa/km2. Pérangan saka kutha iki: Convento frati minori, Pantano, Sodero. Déné komunitas utawa kutha kang wewatesan ya iku: Carpineto Sinello, Fresagrandinaria, Furci, Gissi, Liscia, lan Palmoli.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Cithakan:Propinsi Chieti

Koordinat: 41°59′N, 14°34′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=San_Buono&oldid=1029715"