Rapino

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rapino-Stemma.png

Rapino iku sawijining commune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 20 km2 lan cacahing padunung 1.461 jiwa (data taun 2004) kanthi kapadhetan 73 jiwa/km2. Kutha iki dumadi saka bagéan: Colle case nuove, Ortaglio, Piano, lan Vicenne. Komunitas ing saubengé antara liya: Fara Filiorum Petri, Guardiagrele, Pennapiedimonte, Pretoro, lan San Martino sulla Marrucina.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Koordinat: 42°13′N, 14°11′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rapino&oldid=957250"