Perano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Perano-Stemma.png

Perano iku comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 6 km2 lan cacahing sing ndunungi 1.626 jiwa kanthi kapadhetan 271 jiwa/km2. Kutha iki kapérang dadi pérangan ya iku: Crocetta, San Pastore, Fontolfi, Impicciaturo, Quadroni, San Tommaso. Komunitas ing saubengé kutha iki ya iku: Altino, Archi, lan Atessa.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi


Koordinat: 42°06′N 14°23′E / 42.100°N 14.383°E / 42.100; 14.383