Perano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Perano-Stemma.png

Perano iku comune lan kutha ing Propinsi Chieti ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 6 km2 lan cacahing padunung 1.626 jiwa kanthi kapadhetan 271 jiwa/km2. Kutha iki kapérang dadi bagéan ya iku: Crocetta, San Pastore, Fontolfi, Impicciaturo, Quadroni, San Tommaso. Komunitas ing saubengé kutha iki ya iku: Altino, Archi, lan Atessa.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Cithakan:Propinsi Chieti

Koordinat: 42°06′N, 14°23′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Perano&oldid=1025862"