Frisa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Frisa-Stemma.png
ABR-Mappa.png

Frisa iku commune lan kutha ing Propinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 11 km2 lan cacahing padunung 1.940 jiwa kanthi kapadhetan 176 jiwa/km2. Pérangan kutha iki: Badia, Colle alto, Colle della Fonte, Guastameroli, lan Vallone. Déné komunitas kang wewatesan karo kutha iki ya iku: Crecchio, Lanciano, Ortona, Poggiofiorito, an San Vito Chietino.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Cithakan:Propinsi Chieti

Koordinat: 42°15′N, 14°22′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Frisa&oldid=1118019"