Pretoro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Pretoro-Stemma.png

Pretoro iku sawijining kutha cilik kang sing ndunungi watara 1,100 jiwa, dumunung ana ing Provinsi Chieti, region Abruzzo, Italia tengah. Kutha iki dumunung ing sikilé bukit ing lèrèng wétan Gunung Maiella. Leté kang cedhak saka lèrèng panggonan ulah raga ski Passo Lanciano, njanjèkaké anané ulah raga mangsa anyep ing tlatah iki. Semono uga pernahé mung watara 20 menit nganggo montor saka Segara Adriatik.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Koordinat: 42°13′N 14°08′E / 42.217°N 14.133°E / 42.217; 14.133Invalid arguments have been passed to the {{#coordinates:}} function