Torino di Sangro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Torino di Sangro-Stemma.jpg

Torino di Sangro iku comune lan kutha ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 32 km2 kanthi sing ndunungi 3.124 jiwa lan kapadhetan 98 jiwa/km2. Kutha iki kapérang dadi pérangan: Civita, Colle Longo, Colle Termine, Lago dragone, Morticcio, Piana di Sodero, Quarticelli, San Tommaso, Torino di Sangro Marina, Uomoli. Komunitas kang dadi tanggané ya iku: Casalbordino, Fossacesia, Paglieta, Villalfonsina

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi


Koordinat: 42°11′N 14°32′E / 42.183°N 14.533°E / 42.183; 14.533