Fraine

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Fraine-Stemma.png

Fraine iku comune lan kutha ing Propinsi Chieti, ing region Abruzzo, Italia. Jembar wewengkon 16 km2 lan cacahing padunung 463 jiwa. Kutha Fraine wewatesan karo: Carunchio, Castiglione Messer Marino, lan Roccaspinalveti

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Lokasi Abruzzo


Eropah | Italia | Abruzzo
Chieti | L'Aquila | Pescara | Teramo

Koordinat: 41°54′N 14°29′E / 41.900°N 14.483°E / 41.900; 14.483