Castiglione Messer Marino

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Castiglione Messer Marino-Stemma.svg

Castiglione Messer Marino iku sawijining comune lan kutha ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 47 km2 kanthi padunung 2.127 jiwa lan kapadhetan 45 jiwa/km2. Kutha iki dumadi saka bagéan Colle Trimarino, Padula, Sant'Egidio lan Valle San Salvatore. Komunitas tanggané antara liya: Agnone (IS), Belmonte del Sannio (IS), Carunchio, Castelguidone, Fraine, Montazzoli, Monteferrante, Roccaspinalveti, Roio del Sangro, Rosello, Schiavi di Abruzzo lan Torrebruna.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 41°52′N, 14°27′E