Castiglione Messer Marino

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Castiglione Messer Marino-Stemma.svg

Castiglione Messer Marino kuwi sawijining comune lan kutha ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, negara Italia. Jembar wewengkon 47 km2 kanthi pedunung 2.127 jiwa lan kapadhetan 45 jiwa/km2. Kutha iki dumadi saka bagéan Colle Trimarino, Padula, Sant'Egidio lan Valle San Salvatore. Komunitas tanggané antara liya: Agnone (IS), Belmonte del Sannio (IS), Carunchio, Castelguidone, Fraine, Montazzoli, Monteferrante, Roccaspinalveti, Roio del Sangro, Rosello, Schiavi di Abruzzo lan Torrebruna.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung




Koordinat: 41°52′N, 14°27′E