Castiglione Messer Marino

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Castiglione Messer Marino-Stemma.svg

Castiglione Messer Marino iku sawijining comune lan kutha ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 47 km2 kanthi padunung 2.127 jiwa lan kapadhetan 45 jiwa/km2. Kutha iki dumadi saka bagéan Colle Trimarino, Padula, Sant'Egidio lan Valle San Salvatore. Komunitas tanggané antarané: Agnone (IS), Belmonte del Sannio (IS), Carunchio, Castelguidone, Fraine, Montazzoli, Monteferrante, Roccaspinalveti, Roio del Sangro, Rosello, Schiavi di Abruzzo lan Torrebruna.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 41°52′N 14°27′E / 41.867°N 14.450°E / 41.867; 14.450