Villa Santa Maria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Villa Santa Maria-Stemma.png

Villa Santa Maria iku sawijining commune lan kutha kang dumunung ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, Italia sisih kidul. Jembar wewengkon 16 km2, kanthi padunung 1.472 (taun 2004) lan kapadhetan 92 jiwa/km2. Kutha iki kapérang dadi bagéan antarané: Montebello, Villa Santa Maria Stazione, I Pagliai, Contrada Madonna in Basilica . Kutha iki wewatesan karo Komunitas: Atessa, Bomba, Borrello, Colledimezzo, Fallo, Montebello sul Sangro, Monteferrante, Montelapiano, Pennadomo, Pietraferrazzana, Roio del Sangro, Rosello.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Sensus Pedunung

Koordinat: 41°57′N 14°21′E / 41.950°N 14.350°E / 41.950; 14.350Invalid arguments have been passed to the {{#coordinates:}} function