Taranta Peligna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Taranta Peligna-Stemma.png

Taranta Peligna iku siji comune lan kutha ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 21 km2 kanthi padunung cacahé 500 jiwa (data taun 2004) lan kapadhetan 24 jiwa/km2. Komunitas tanggané antarané: Colledimacine, Lama dei Peligni, Lettopalena, Palena, Casoli, Roccaraso.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing pedung


Koordinat: 42°01′N 14°10′E / 42.017°N 14.167°E / 42.017; 14.167