Montenerodomo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Montenerodomo-Stemma.png

Montenerodomo iku sawijining comune lan kutha ing Provinsi Chieti, region Abruzzo, Italia. Jembar wewengkon 29 km2 lan cacahing padunung 909 jiwa. Pérangan (frazioni) kutha iki ya iku: Casale, Fonticelle, Marangola, Selvoni, Schiera, Verlinghiera. Kutha Montenerodomo wewatesan karo: Civitaluparella, Colledimacine, Gamberale, Lettopalena, Palena, Pennadomo, Pizzoferrato, lan Torricella Peligna.

Demografi[sunting | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Eropah | Italia | Abruzzo
Chieti | L'Aquila | Pescara | Teramo

Koordinat: 41°58′N, 14°15′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Montenerodomo&oldid=964620"