San Giovanni Teatino

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
San Giovanni Teatino-Stemma.png

San Giovanni Teatino iku commune lan kutha ing Propinsi Chieti ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 18 km2 lan cacahing padunung 11.182 jiwa. Pamérangan kutha iki: Di Nisio, D'Ilio, Dragonara, Fontechiaro, Sambuceto, Valle Lunga. Déné komunitas kang wewatesan ya iku: Cepagatti (PE), Chieti, Francavilla al Mare, Pescara (PE), Spoltore (PE), Torrevecchia Teatina.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 42°25′N 14°12′E / 42.417°N 14.200°E / 42.417; 14.200Invalid arguments have been passed to the {{#coordinates:}} function