Pescara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pescara-Stemma.png

Pescara kuwi jeneng kutha ing negara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Pescara. Jembar wewengkon 33,6 km2. Cacahing pedunung 122.457 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pescara&oldid=927764"