Pescara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pescara-Stemma.png

Pescara iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Pescara. Jembar wewengkon 33,6 km2. Cacahing padunung 122.457 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pescara&oldid=973977"