Montesilvano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Montesilvano-Stemma.png

Montesilvano iku sawijining comune lan kutha ing Provinsi Pescara ing region Abruzzo, Italia. Kutha iki dumunung ing pinggir Segara Adriatik lan duwé manéka warna akomodasi kaya déné (Hotèl, apartemen séwan, B&B utawa panginepan nganggo sarapan) lan hiburan kanggo wong Italia lan para turis. Sajeroning sensus ISTAT (Istituto Nazionale di Statistica) taun 2001, kutha iki duwé padunung cacahé 40,700 jiwa lan jembar wewengkon 23.63 km² (9.12 mil pesagi).

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Koordinat: 42°29′N 14°08′E / 42.483°N 14.133°E / 42.483; 14.133