Spoltore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Spoltore-Stemma.png
Panorama Spoltore

Spoltore iku jeneng kutha ing negara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Pescara. Jembar wewengkon 36 km2. Cacahing padunung 17.250 jiwa. Pamérangan tlatah kutha iki ya iku: Caprara d'Abruzzo, Pescarina, Pescarina Superiore, Ripoli, Santa Lucia, Santa Teresa, Torretta, Villa Raspa, Villa Santa Maria. Déné komunitas kang wewatesan: Cappelle sul Tavo, Cepagatti, Montesilvano, Moscufo, Pescara, Pianella, San Giovanni Teatino (CH).

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Spoltore&oldid=964689"