Menyang kontèn

Scerni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Scerni iku commune lan kutha ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 41 km2 kanthi sing ndunungi 3.645 jiwa (data taun 2004) lan kapadhetan 89 jiwa/km2. Kutha iki dipérang dadi pérangan yaiku: Annunziata, Bardella, Caltrucchio, Cerase, Colle Marrollo, Colle Orzo, Fontenuova, Piana dei Fiori, San Giacomo, Tratturo. Komunitas tanggané yaiku: Atessa, Gissi, Monteodorisio, Pollutri.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Gladri[besut | besut sumber]

Palazzo de Riseis Scerni


Koordinat: 42°07′N 14°34′E / 42.117°N 14.567°E / 42.117; 14.567