Sato kéwan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké uz:Xayvonlar)
|}
 
'''Kéwan''', iku [[organisme]] sing digolongké ing [[karajan (biologi)|karajan]] '''Animalia''' utawa '''Metazoa'''. Kéwan iku salah siji [[makluk urip]] sing ana ing [[Alam Semesta|alam semesta]]. Kéwan bisa kasusun saka siji [[sèl (biologi)|sèl]] ([[uniselular]]) utawa akèh [[sèl]] ([[multiselular]]).
 
Para èlmuwan nglasifikasiaké kéwan dadi 2 klompok utama, yaiku kéwan [[Vertebrata|nduwé balung mburi]] lan kéwan [[Invertebrata|tanpa balung mburi]].

Menu navigasi