Herbivora

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Herbivora jroning zoologi iku sato kéwan sing mung mangan tetanduran lan ora mangan/mangsa daging. Manungsa dudu herbivora, ananging, wong sing milih ra mangan daging diarani vegetarian. Jroning praktèk, akèh herbivora mangan endhog lan kadhangkala mangan protèin kéwan liyaé.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Catatan sikil[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Herbivora&oldid=821702"