Hèrbivor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Herbivora)

Hèrbivor sajeroning zoologi iku sato kéwan sing mung mangan tetanduran lan ora mangan/mangsa daging. Manungsa dudu herbivora, ananging, wong sing milih ra mangan daging diarani vegetarian. Sajeroning praktèk, akèh herbivora mangan endhog lan kadhangkala mangan protèin kéwan liyaé.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]