Kutha Semarang: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
Tidak ada ringkasan suntingan
* [[UIN Walisongo]]
* [[Akademi Kepolisian]] (Akpol)
* P3B/BPLP/PIP ([Poli[teknikPoliteknik Ilmu Pelayaran Semarang]])
* Kolese PIKA nyakup Sekolah Menengah Teknik Industri Kayu - SMTIK PIKA, lan Akademi PIKA kanthi jurusan Teknik Industri Kayu (D3) lan Desain Interior (D3)
* [[Universitas 17 Agustus ]] (UNTAG)
11.904

besutan

Menu navigasi