Pandhanaran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pandhanaran ya iku jenengan laladan sing dikenal dadi pusat olèh-olèh ing kutha Semarang.