Mijèn, Kutha Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mijèn
Kacamatan
Mijèn kapernah ing Jawa Tengah
Mijèn
Mijèn
Mijèn kapernah ing Indonésia
Mijèn
Mijèn
Koordhinat: 7°03′11″S 110°18′58″E / 7.05293°S 110.31604°E / -7.05293; 110.31604Koordhinat: 7°03′11″S 110°18′58″E / 7.05293°S 110.31604°E / -7.05293; 110.31604
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
Kodhe laladan
administrasi
33.74.14

Mijèn iku kacamatan ing Kutha Semarang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)