Tahu pong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tahu pong inggih punika salah satunggaling jinis nyamikan utawi jajanan ingkang dipundamel saking tahu lajeng dipun goreng nanging isi saklebetipun kothong. Tahu pong punika khas saking Semarang.