Kalurahan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Kelurahan)

Cithakan:Wewengkon administratif pemerintahan Indonésia Kalurahan iku wewengkon administratif pemerentahan ing Indonésia ing asor kacamatan lan dipimpin déning Lurah. Ing Indonésia, kalurahan dadi satuan administratif pemerentahan ing asor dhewe.

Uga delengen[besut | besut sumber]