Kalurahan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Kelurahan)

Cithakan:Wewengkon administratif pemerintahan Indonésia Kalurahan iku wewengkon administratif pemerentahan ing Indonésia ing asor kacamatan lan dipimpin déning Lurah. Ing Indonésia, kalurahan dadi satuan administratif pemerentahan ing asor dhewe.

Uga Pirsani[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kalurahan&oldid=1040491"