Kalurahan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kelurahan)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kalurahan iku wewengkon administratif pamaréntahan ing Indonésia ing asor kacamatan lan dibawahi Lurah. Ing Indonésia, kalurahan dadi ékan administratif pamaréntahan ngisor kaloro sawise RT/RW.

Uga delengen[besut | besut sumber]