Kabupatèn Sragèn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kabupatèn Sragen
Lambang Sragen.jpg
Lambang Sragen
Motto: "Aman Sehat Rapi Indah (ASRI)"
250px
Dina Dadi: ...
Kutha krajan: Sragen
Bupati: Untung Wiyono
Wakil Bupati: agus faturahman
Jembar
 - Total:

946,49 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

20 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 860.000 (2003)
+/- 909 jiwa / km²
Suku Bangsa: wong Jawa
Agama: Kajawèn, Islam, Protestan, Katulik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Jawa lan Basa Indonésia

Kabupatèn Sragèn iku kabupatèn ing Jawa Tengah, lokasiné ing sisih wétan, kutha Sragèn iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané :, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± km2 utawa hèktar.

Geografis[sunting | besut sumber]

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Kabupatèn Sragèn ketata saking 20 kacamatan, kalurahan lan désa. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn Sragèn ya iku:

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]