Gesi, Sragèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gesi
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGesi
Gesi kapernah ing Jawa Tengah
Gesi
Gesi
Gesi kapernah ing Indonésia
Gesi
Gesi
Koordhinat: 7°19′43″S 111°00′25″E / 7.32858°S 111.00691°E / -7.32858; 111.00691Koordhinat: 7°19′43″S 111°00′25″E / 7.32858°S 111.00691°E / -7.32858; 111.00691
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSragèn
Kodhe laladan
administrasi
33.14.18

Gesi iku kacamatan ing Kabupatèn Sragèn.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)