Gondhang, Sragèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gondhang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGondang
Gondhang kapernah ing Jawa Tengah
Gondhang
Gondhang
Gondhang kapernah ing Indonésia
Gondhang
Gondhang
Koordhinat: 7°25′57″S 111°06′00″E / 7.43247°S 111.09992°E / -7.43247; 111.09992Koordhinat: 7°25′57″S 111°06′00″E / 7.43247°S 111.09992°E / -7.43247; 111.09992
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSragèn
Kodhe laladan
administrasi
33.14.06

Gondhang iku kacamatan ing Kabupatèn Sragèn.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)