Ngrampal, Sragèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngrampal
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgrampal
Ngrampal kapernah ing Jawa Tengah
Ngrampal
Ngrampal
Ngrampal kapernah ing Indonésia
Ngrampal
Ngrampal
Koordhinat: 7°23′14″S 111°02′59″E / 7.38736°S 111.04978°E / -7.38736; 111.04978Koordhinat: 7°23′14″S 111°02′59″E / 7.38736°S 111.04978°E / -7.38736; 111.04978
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSragèn
Kodhe laladan
administrasi
33.14.08

Ngrampal iku kacamatan ing Kabupatèn Sragèn.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.