Menyang kontèn

Sidaharja, Sragèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sidaharja
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSidoharjo
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°25′20″S 110°58′03″E / 7.42217°S 110.96759°E / -7.42217; 110.96759Koordhinat: 7°25′20″S 110°58′03″E / 7.42217°S 110.96759°E / -7.42217; 110.96759
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSragèn
Kodhe laladan
administrasi
33.14.11

Sidaharja iku kacamatan ing Kabupatèn Sragèn.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.