Plupuh, Sragèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Plupuh
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPlupuh
Plupuh kapernah ing Jawa Tengah
Plupuh
Plupuh
Plupuh kapernah ing Indonésia
Plupuh
Plupuh
Koordhinat: 7°26′22″S 110°53′19″E / 7.43957°S 110.88869°E / -7.43957; 110.88869Koordhinat: 7°26′22″S 110°53′19″E / 7.43957°S 110.88869°E / -7.43957; 110.88869
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSragèn
Kodhe laladan
administrasi
33.14.02

Plupuh iku kacamatan ing Kabupatèn Sragèn.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)