Tanon, Sragèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tanon
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTanon
Tanon kapernah ing Jawa Tengah
Tanon
Tanon
Tanon kapernah ing Indonésia
Tanon
Tanon
Koordhinat: 7°22′57″S 110°55′04″E / 7.38262°S 110.91767°E / -7.38262; 110.91767Koordhinat: 7°22′57″S 110°55′04″E / 7.38262°S 110.91767°E / -7.38262; 110.91767
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSragèn
Kodhe laladan
administrasi
33.14.12

Tanon iku kacamatan ing Kabupatèn Sragèn.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)