Kabupatèn Bayalali

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
{{{nama}}}
Lambang Kabupatèn Boyolali

Lambang {{{nama}}}
Gambar:Locator kabupatèn boyolali.gif

Peta lokasi {{{nama}}}
Koordinat : -
Motto: -
Provinsi Jawa Tengah
Kutha krajan Bayalali
Jembar {{{luas}}}
Pedunung  
 · Cacahé {{{penduduk}}}
 · Kapadhetan {{{kepadatan}}} jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan {{{kecamatan}}}
 · Désa/kelurahan {{{kelurahan}}}
Dhasar hukum UU No. 13/1950
Tanggal -
Dina dadi {{{hari jadi}}}
{{{kepala daerah}}} {{{nama kepala daerah}}}
Kodhe area telepon 0276
APBD {{{apbd}}}
DAU Rp. 641.787.696.000,-
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: www.boyolalikab.go.id

Kabupatèn Bayalali (panulisan jroning Basa Indonésia: Kabupatèn Boyolali), iku Kabupatén ing Jawa Tengah, lokasine ing sisih wetan, kutha Boyalali iku kutha krajan kabupaténe. Boyalali saka sasanti boya (aja) lan lali, kang ateges aja lali. Bisa uga Boyalali saka tembung bhaya (bebaya) lan lali, kang ateges bebaya (wis) lali, utawa lali marang bebaya.

Sajarah[sunting | besut sumber]

Geografis[sunting | besut sumber]

Pemrèntahan[sunting | besut sumber]

Kabupatèn Boyalali katata saka 19 Kacamatan, ya iku:

Plesiran[sunting | besut sumber]

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

Jawa Tengah