Sawit, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sawit
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSawit
Sawit kapernah ing Jawa Tengah
Sawit
Sawit
Sawit kapernah ing Indonésia
Sawit
Sawit
Koordhinat: 7°34′26″S 110°41′22″E / 7.57398°S 110.68932°E / -7.57398; 110.68932Koordhinat: 7°34′26″S 110°41′22″E / 7.57398°S 110.68932°E / -7.57398; 110.68932
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.09.08

Sawit iku kacamatan ing Kabupatèn Boyalali.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)