Sawit, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sawit
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSawit
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°34′26″S 110°41′22″E / 7.57398°S 110.68932°E / -7.57398; 110.68932Koordhinat: 7°34′26″S 110°41′22″E / 7.57398°S 110.68932°E / -7.57398; 110.68932
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.09.08

Sawit iku kacamatan ing Kabupatèn Boyalali.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.