Kateguhan, Sawit, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kateguhan
Désa
Kateguhan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kateguhan
Kateguhan
Kateguhan kapernah ing Jawa Tengah
Kateguhan
Kateguhan
Kateguhan kapernah ing Indonésia
Kateguhan
Kateguhan
Koordhinat: 7°33′23″S 110°35′28″E / 7.55638°S 110.59108°E / -7.55638; 110.59108Koordhinat: 7°33′23″S 110°35′28″E / 7.55638°S 110.59108°E / -7.55638; 110.59108
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSawit
Kodhe laladan
administrasi
33.09.08.2001

Kateguhan iku désa ing Kacamatan Sawit, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.