Tlawong, Sawit, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tlawong
Désa
Tlawong kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Tlawong
Tlawong
Tlawong kapernah ing Jawa Tengah
Tlawong
Tlawong
Tlawong kapernah ing Indonésia
Tlawong
Tlawong
Koordhinat: 7°29′40″S 110°42′05″E / 7.49448°S 110.70132°E / -7.49448; 110.70132Koordhinat: 7°29′40″S 110°42′05″E / 7.49448°S 110.70132°E / -7.49448; 110.70132
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSawit
Kodhe laladan
administrasi
33.09.08.2005

Tlawong iku désa ing Kacamatan Sawit, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)