Jatireja, Sawit, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jatireja
Désa
Jatireja kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Jatireja
Jatireja
Jatireja kapernah ing Jawa Tengah
Jatireja
Jatireja
Jatireja kapernah ing Indonésia
Jatireja
Jatireja
Koordhinat: 7°17′18″S 110°37′54″E / 7.2882°S 110.63167°E / -7.2882; 110.63167Koordhinat: 7°17′18″S 110°37′54″E / 7.2882°S 110.63167°E / -7.2882; 110.63167
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSawit
Kodhe laladan
administrasi
33.09.08.2009

Jatireja iku désa ing Kacamatan Sawit, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)