Cepakasawit, Sawit, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cepakasawit
Désa
Cepakasawit kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Cepakasawit
Cepakasawit
Cepakasawit kapernah ing Jawa Tengah
Cepakasawit
Cepakasawit
Cepakasawit kapernah ing Indonésia
Cepakasawit
Cepakasawit
Koordhinat: 7°30′10″S 110°31′00″E / 7.50265°S 110.51673°E / -7.50265; 110.51673Koordhinat: 7°30′10″S 110°31′00″E / 7.50265°S 110.51673°E / -7.50265; 110.51673
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSawit
Kodhe laladan
administrasi
33.09.08.2007

Cepakasawit iku désa ing Kacamatan Sawit, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.