Menyang kontèn

Nagasari, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Nagasari
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNogosari
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°27′38″S 110°45′26″E / 7.46043°S 110.75709°E / -7.46043; 110.75709Koordhinat: 7°27′38″S 110°45′26″E / 7.46043°S 110.75709°E / -7.46043; 110.75709
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.09.12

Nagasari iku kacamatan ing Kabupatèn Boyalali.[1]

Pérangan administratif

[besut | besut sumber]
Désa

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.