Menyang kontèn

Patranayan, Nagasari, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Patranayan
Désa
Patranayan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Patranayan
Patranayan
Patranayan kapernah ing Jawa Tengah
Patranayan
Patranayan
Patranayan kapernah ing Indonesia
Patranayan
Patranayan
Koordhinat: 7°31′02″S 110°47′53″E / 7.51709°S 110.79793°E / -7.51709; 110.79793Koordhinat: 7°31′02″S 110°47′53″E / 7.51709°S 110.79793°E / -7.51709; 110.79793
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanNagasari
Kodhe laladan
administrasi
33.09.12.2002

Patranayan iku désa ing Kacamatan Nagasari, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.