Jeron, Nagasari, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jeron
Désa
Jeron kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Jeron
Jeron
Jeron kapernah ing Jawa Tengah
Jeron
Jeron
Jeron kapernah ing Indonésia
Jeron
Jeron
Koordhinat: 7°33′46″S 110°40′23″E / 7.56288°S 110.67293°E / -7.56288; 110.67293Koordhinat: 7°33′46″S 110°40′23″E / 7.56288°S 110.67293°E / -7.56288; 110.67293
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanNagasari
Kodhe laladan
administrasi
33.09.12.2004

Jeron iku désa ing Kacamatan Nagasari, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)