Pojok, Nagasari, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pojok
Désa
Pojok kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Pojok
Pojok
Pojok kapernah ing Jawa Tengah
Pojok
Pojok
Pojok kapernah ing Indonésia
Pojok
Pojok
Koordhinat: 7°11′46″S 110°44′42″E / 7.19613°S 110.74512°E / -7.19613; 110.74512Koordhinat: 7°11′46″S 110°44′42″E / 7.19613°S 110.74512°E / -7.19613; 110.74512
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanNagasari
Kodhe laladan
administrasi
33.09.12.2011

Pojok iku désa ing Kacamatan Nagasari, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)