Menyang kontèn

Kenthèng, Nagasari, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kenthèng
Désa
Kenthèng kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kenthèng
Kenthèng
Kenthèng kapernah ing Jawa Tengah
Kenthèng
Kenthèng
Kenthèng kapernah ing Indonesia
Kenthèng
Kenthèng
Koordhinat: 7°19′41″S 110°43′22″E / 7.3281°S 110.7227°E / -7.3281; 110.7227Koordhinat: 7°19′41″S 110°43′22″E / 7.3281°S 110.7227°E / -7.3281; 110.7227
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanNagasari
Kodhe laladan
administrasi
33.09.12.2001

Kenthèng iku désa ing Kacamatan Nagasari, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.