Rembun, Nagasari, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rembun
Désa
Rembun kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Rembun
Rembun
Rembun kapernah ing Jawa Tengah
Rembun
Rembun
Rembun kapernah ing Indonésia
Rembun
Rembun
Koordhinat: 7°32′30″S 110°35′00″E / 7.54172°S 110.58334°E / -7.54172; 110.58334Koordhinat: 7°32′30″S 110°35′00″E / 7.54172°S 110.58334°E / -7.54172; 110.58334
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanNagasari
Kodhe laladan
administrasi
33.09.12.2006

Rembun iku désa ing Kacamatan Nagasari, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)