Kethithang, Nagasari, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kethithang
Désa
Kethithang kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kethithang
Kethithang
Kethithang kapernah ing Jawa Tengah
Kethithang
Kethithang
Kethithang kapernah ing Indonésia
Kethithang
Kethithang
Koordhinat: 7°31′48″S 110°40′33″E / 7.53002°S 110.67597°E / -7.53002; 110.67597Koordhinat: 7°31′48″S 110°40′33″E / 7.53002°S 110.67597°E / -7.53002; 110.67597
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanNagasari
Kodhe laladan
administrasi
33.09.12.2005

Kethithang iku désa ing Kacamatan Nagasari, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.