Bendha, Nagasari, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bendha
Désa
Bendha kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Bendha
Bendha
Bendha kapernah ing Jawa Tengah
Bendha
Bendha
Bendha kapernah ing Indonésia
Bendha
Bendha
Koordhinat: 7°22′55″S 110°44′53″E / 7.38194°S 110.74802°E / -7.38194; 110.74802Koordhinat: 7°22′55″S 110°44′53″E / 7.38194°S 110.74802°E / -7.38194; 110.74802
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanNagasari
Kodhe laladan
administrasi
33.09.12.2009

Bendha iku désa ing Kacamatan Nagasari, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.