Kemiri, Majasanga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kemiri
Kalurahan
Kemiri kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kemiri
Kemiri
Kemiri kapernah ing Jawa Tengah
Kemiri
Kemiri
Kemiri kapernah ing Indonésia
Kemiri
Kemiri
Koordhinat: 7°32′36″S 110°31′42″E / 7.54327°S 110.52843°E / -7.54327; 110.52843Koordhinat: 7°32′36″S 110°31′42″E / 7.54327°S 110.52843°E / -7.54327; 110.52843
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMajasanga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.06.1007

Kemiri iku kalurahan ing Kacamatan Majasanga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)