Menyang kontèn

Dlingo, Majasanga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dlingo
Désa
Dlingo kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Dlingo
Dlingo
Dlingo kapernah ing Jawa Tengah
Dlingo
Dlingo
Dlingo kapernah ing Indonesia
Dlingo
Dlingo
Koordhinat: 7°30′21″S 110°46′27″E / 7.50574°S 110.7742°E / -7.50574; 110.7742Koordhinat: 7°30′21″S 110°46′27″E / 7.50574°S 110.7742°E / -7.50574; 110.7742
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMajasanga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.06.2013

Dlingo iku désa ing Kacamatan Majasanga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.