Majasanga, Majasanga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Majasanga
Kalurahan
Majasanga kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Majasanga
Majasanga
Majasanga kapernah ing Jawa Tengah
Majasanga
Majasanga
Majasanga kapernah ing Indonésia
Majasanga
Majasanga
Koordhinat: 7°31′48″S 110°39′34″E / 7.53004°S 110.65934°E / -7.53004; 110.65934Koordhinat: 7°31′48″S 110°39′34″E / 7.53004°S 110.65934°E / -7.53004; 110.65934
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMajasanga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.06.1009

Majasanga iku kalurahan ing Kacamatan Majasanga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)