Jurug, Majasanga, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jurug
Désa
Jurug kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Jurug
Jurug
Jurug kapernah ing Jawa Tengah
Jurug
Jurug
Jurug kapernah ing Indonésia
Jurug
Jurug
Koordhinat: 7°33′30″S 110°41′26″E / 7.55831°S 110.6905°E / -7.55831; 110.6905Koordhinat: 7°33′30″S 110°41′26″E / 7.55831°S 110.6905°E / -7.55831; 110.6905
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanMajasanga
Kodhe laladan
administrasi
33.09.06.2005

Jurug iku désa ing Kacamatan Majasanga, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)